Verhuisd en 100 % beschikbaar

Verhuisd!

Afgelopen december zijn wij verhuisd van de Achterhoek naar de Liemers, van de weilanden met houtwallen en bos naar de weilanden met het water van de IJssel en Rhederlaag. En niet te vergeten met de Posbank aan de overkant. De werkkamer is warm en klaar om aan het werk te gaan.

Voor bestaande cliënten lijkt het geen probleem, de afstand is niet veel groter, de stoelen zitten hetzelfde en ik doe nog steeds mijn uiterste best om de hoogste kwaliteit te bieden. Nieuwe clienten weten mij ook al te vinden. Ik vertrouw er op dat de mix van omgeving, rust maar vooral een goed en voelbaar resultaat aan de verwachtingen blijft voldoen.

Kwaliteit

Ik heb de overtuiging dat ik het beste resultaat kan bieden bij een goede verhouding tussen kwaliteit en kwantiteit. Dat betekent goede en snelle beschikbaarheid, ruim de tijd nemen en maatwerk voor mijn cliënten. Daarnaast ben ik bovendien goed op de hoogte van de eisen die worden gesteld aan ondernemers die, soms met levenspartner samen, in moeilijk vaarwater terecht zijn gekomen. Om dan de relatie in stand te houden valt niet mee, dan is goede hulp moeilijk te krijgen en heel erg waardevol. Mag een gesprek bij mij een kleine investering zijn, een relatie die uit elkaar gaat zal zeker voor stellen die samen een bedrijf hebben, al gauw een paar honderd keer meer kosten dan een paar consulten bij mij. Afgezien van wat uit elkaar gaan kost aan levensgeluk, energie en harmonie voor jezelf maar ook voor de kinderen, naaste verwanten en goede vrienden. Daar gaat heel veel van verloren als je niet op tijd investeert in je relatie.

Als je partner je lief is

Kortom, als je partner je lief is en je relatie is niet meer wat jullie wensen:
wacht niet, neem de beste hulp die je kunt krijgen en maak een afspraak.

Laat een reactie achter