Per 1-12-’18 nieuwe locatie

Locatie per 1-12-2018

In december 2018 zijn wij verhuisd van de Achterhoek naar de Liemers, van de bossen naar het water van de IJssel en Rhederlaag. Mijn spreekkamer is net als voorheen weer verbonden aan mijn woonplek

Ik vertrouw er op dat ook hier de mix van omgeving, rust maar vooral een goed en voelbaar resultaat aan de verwachtingen blijft voldoen.

Kwaliteit

Ik heb de overtuiging dat ik het beste resultaat kan bieden bij een goede verhouding tussen kwaliteit en kwantiteit. Dat betekent goede en snelle beschikbaarheid, ruim de tijd nemen en maatwerk voor mijn cliënten. Daarnaast ben ik bovendien goed op de hoogte van de eisen die worden gesteld aan ondernemers die, soms met levenspartner samen, in moeilijk vaarwater terecht zijn gekomen. Voor hen is een goede relatie ook van groot belang voor een goede samenwerking en goede harmonie thuis. Ontspanning na inspanning, alleen zo houdt je het vol.

Als je partner je lief is

Kortom, als je partner je lief is en je relatie is niet meer wat jullie wensen: ga naar een goede relatietherapeut!